Adi Lovin Orchestra

Salut, eu sunt Adi si impreuna cu Cristina si restul trupei formam Adi Lovin Orchestra. Stim ca fiecare eveniment este diferit, de aceea ne adaptam pentru a raspunde intotdeauna cerintelor tot mai diversificate.

Experienta

Cantam de mici copii, din placere si dragoste pentru muzica. In anii '90 am colaborat cu diverse trupe si orchestre (Adhoc, Mozaic, etc), am participat la festivaluri de muzica usoara (Cerbul de aur, Mamaia, Satu Mare-Jazz)

Anii 2000 ne-au convins sa parasim tara pentru a canta in strainatate pe vase de croaziera (USA, Norvegia, Anglia, Franta, Spania, Tunisia). Aceste contracte au condus la formarea noastra ca trupa si intelegerea ca muzica inseamna SPECTACOL, SHOW, VOIE BUNA.

Cristina, dupa cum probabil ati observat deja, are o voce remarcabila cu un stil de interpretare original. Absolventa a scolii populare de arta, prefera jazzul dar reuseste sa acopere toate genurile muzicale.

Ce facem?

SHOW! Cantam, dansam si ne distram impreuna cu voi!

De la Jazz la Folclor, iti promitem ca vei avea o supriza muzicala incredibila.

Tinuta

Nici la tinuta nu o sa va dezamagim. Suntem atenti la imaginea noastra cu un look reusit si un strop de parfum retro.

Repertoriu

Esti curios ce stim sa cantam? Click aici si fa-ti o idee. Daca nu gasesti piesa in lista, o sa o gasesti la petrecere :)

Echipament

Sunet de ultima generatie, lumini profesionale cu explozie de culoare, lasere, fum, moving head-uri.

Hai sa ne cunoastem mai bine la o cafea!

adi lovin formatie nunta orchestra band nunta live formatie